hydrangea.jpg

Locsolókanna

IMG 1465

Hozzávalók:

- fém locsolókanna

- alapozó festék

- halványzöld akrilfesték

- krémszínű akrilfesték

- stencil FLORAC

- ecset

- normálméretű stencil ecset

- kisméretű stencil ecset (pöttyökhöz)

- csiszolópapír

- antik paszta umbra

- matt lakk

A kannát alapozó festékkel lealapozzuk, majd száradás után felhordjuk a világoszöld festéket. A stencilt maszkolószalaggal alaposan rögzítjük a felülethez, ügyelve arra, hogy domború felületen dolgozunk, így ha ezt elmulasztjuk, könnyebben megfolyik a festék. Ha ezzel megvagyunk, a krémszínű festékkel elvégezzük a stencilezést. A kannára a pöttyöket a legkisebb méretű szivacs stencilecsettel készítjük el. Alapos száradás után a kannát itt-ott visszacsiszoljuk, és a régies felület elérése érdekében umbra színű vaxszal bekenjük. Ezt legegyszerűbben egy darab szivaccsal tudjuk felhordani. A tartósság érdekében matt lakkal rögzítjük, majd száradás után akár vázaként, akár locsolókannaként használatba vehetjük.

e-max.it: your social media marketing partner

A Golden Harmony a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és a magazinnal kapcsolatos friss infókért!

A sütik segítenek nekünk hogy jobb élményben részesítsük látogatóinkat. Ha elfogadja ezt, elfogadja a tőlünk és partnereinktől érkező sütiket.
Ok Elutasít