hydrangea.jpg

Lélegzetelállító húsvéti dekorációk

Csekély anyagi ráfordítással készíthetjük el az alábbi, egyszerű, de annál szebb húsvéti asztaldekorációkat. Akár a gyerekeket bevonva, közös családi programként is megvalósíthatjuk bármelyiket.

 

Élő asztali dísz

 

Hozzávalók:

            - műanyag tálca

            - egy zacskó búzacsíra

            - csokinyulak, kavicsok, művirágok 

     1

Forrás: www.marthastewart.com

      Elkészítés: 

1.   1. Egy műanyag tálcára tegyünk egy papírtörlőt, szórjuk tele búzamaggal, majd naponta kétszer-háromszor locsoljuk meg kicsit, túlzásba azért ne essünk, a lényeg, hogy folyamatosan nedves legyen.

2. Ha jól csináltuk, 4-5 nap múlva egy „fűvel” borított tálcát kapunk, melyet kedvünk szerint dekorálhatunk: csoki nyulakkal, virágokkal, kis tojásokkal.

 

    

      Befőttesüvegek újrahasznosítva

 

Hozzávalók:

            - különböző méretű befőttes üvegek

            - raffia, vagy moha alapnak

            - tojások

2

Forrás: www.idemakeriet.blogspot.hu     

      Elkészítés: 

      Az üres befőttesüvegek aljába tegyünk - virágboltokban kapható - moha alapot, vagy raffiát, és színes vagy natúr tojással, virágokkal díszítsük.

  

 

Tojást a vázába

 

Hozzávalók:

            - egy nagyobb befőttesüveg, vagy átlátszó üveg váza

            - színes tojások

            - egy csokor tavaszi virág

3

Forrás: www.mamabee.com

Elkészítés:

Csodás dísze lehet az ünnepi asztalnak, ez a könnyen, és gyorsan elkészíthető váza. Ha művirágból csináljuk a kompozíciót, elég csak a csokrot beállítani az üveg közepére, és körbe szórni a tojásokkal, de ha élő virágot használnánk, akkor még egy belső vázára is szükség lesz, amit meg tudunk tölteni vízzel, majd ezt belehelyezni a nagyobb vázába, és a rést kitölteni a tojásokkal.

 

 

e-max.it: your social media marketing partner

A Golden Harmony a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és a magazinnal kapcsolatos friss infókért!

A sütik segítenek nekünk hogy jobb élményben részesítsük látogatóinkat. Ha elfogadja ezt, elfogadja a tőlünk és partnereinktől érkező sütiket.
Ok Elutasít