hydrangea.jpg

Karácsonyfa másképp

Ha az idén úgy döntenél, hogy nem áldoznál fel egy élő fát a karácsony oltárán - akár környezetvédelmi, akár más okból -, de a műfenyőket sem kedveled, akkor jól jöhetnek az itt következő, nagyon modern, egyedi és némely esetben praktikus „ökokarácsonyfa” megoldások.

1. Ha ezt a fát szeretnéd elkészíteni, mindössze egy fa karácsonyfa talpra, egy farúdra, és különböző méretű deszkákra lesz szükséged, meg egy kis kézügyességre. J

1

1-2

Forrás: www. deavita.com

2. Itt egy falapra festették fel a karácsonyfát, melybe, ha apró szögeket ütünk, kerülhetnek fel rá díszek és akár fényfüzér is.

2

Forrás: www. deavita.com

3. Egy kisebb méretű, asztalra vagy polcra tehető dekoráció, melynek az elkészítéséhez csak  faágakra és fehér festékre van szükség.

3

Forrás: www. deavita.com

4. Készen is megvásárolhatjuk, de egy kis kézügyességgel könnyen elkészíthető házilag is a képeken látható karton karácsonyfa. A gyerekek pedig biztos örülnek, ha kapnak a szobájukba egy saját kis fát, amit kedvük szerint díszíthetnek.

4-14-24-34-4 

Forrás: www.kreativ-dekoracio.hu

5. Egy polc rendszer átalakulása karácsonyfává, pár rajzszög és egy selyemszalag segítségével. A polcok lehetőséget adnak gyertyák, vagy akár az ajándékok elhelyezésére is.

5

Forrás: www.design.hu

 6. És lám, a sokak által kedvelt raklapból nem csak bútorok, de még karácsonyfa is kihozható.

6

6-2

Forrás: www. deavita.com

7. Szépen formára vágott lécekből készült a képen látható fa, melyre még két kisebb polc is került, hogy könnyebb legyen a dekorációkat elhelyezni rajta.

7

Forrás: www. deavita.com

8. A papírgurigákból összeragasztott karácsonyfa első hallásra nem tűnik épp a legünnepélyesebb megoldásnak, azonban, ha az üres karikákba színes gömböket, díszeket teszünk, máris egy nagyon vidám kompozíció tárul elénk.

8

Forrás: www. impressmagazin.hu

9. És végül egy karácsonyfadíszekből készült fa, mely a plafonról lelógatva igazán hatásos.

9

Forrás: www.gizmodo.com

Ha nem is a nappali közepére állítanánk be ezeket a „fákat”, kiegészítő dekorációnak mindenképp ötletesek, akár teraszra, munkahelyre, irodába….. 

e-max.it: your social media marketing partner

A Golden Harmony a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és a magazinnal kapcsolatos friss infókért!

A sütik segítenek nekünk hogy jobb élményben részesítsük látogatóinkat. Ha elfogadja ezt, elfogadja a tőlünk és partnereinktől érkező sütiket.
Ok Elutasít