hydrangea.jpg

Adventikoszorú-készítés Csorba Anitával

Ünnepváró adventelés


Egyedi koszorúval készülnél az ünnepi asztalra? Készítsd el az idei adventi koszorúd a következők szerint, majd dekoráld kedvedre a következő években!

1. lépés

A megcsiszolt falapot fedd be egy réteg Trinát Unitoppal, majd a tökéletes fedés érdekében vidd fel még egyszer a festéket.

1
2. lépés Ezután szintén Trinát Unitop festékkel befedjük a rönköket. A rusztikus hatás elérése érdekében a mélyedésekbe ne kerüljön
festék, egyszerűen egy vékony rétegben vidd fel a festéket. Így, a szintén fehér festékkel havas-deres hatás érhető el.

2
3. lépés
Száradás után kezdődhet a tervezés – a rönköket különböző módokon elhelyezve találd ki az alapok megfelelő helyét, majd ragasztópisztollyal rögzítsd őket!

3

4. lépés
Ezután jöhetnek a gyertyák! Egy kis olvadt viasz segítségével rögzítsd a gyertyákat az alapokra!

4
5. lépés
Végül dekoráljuk az elkészült koszorút kedvünk szerint – rusztikus, naturális díszekkel vagy akár színes, modern dekorációval, a döntés csak rajtad áll!

5

6

 

e-max.it: your social media marketing partner

A Golden Harmony a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és a magazinnal kapcsolatos friss infókért!

A sütik segítenek nekünk hogy jobb élményben részesítsük látogatóinkat. Ha elfogadja ezt, elfogadja a tőlünk és partnereinktől érkező sütiket.
Ok Elutasít