hydrangea.jpg

Mindent papírból!

Rendkívül olcsó és környezettudatos játékok készíthetőek karton felhasználásával. Kis dobozgyűjtögetés, 1 napos barkácsmunka, ragasztószalag, esetleg festék kell a megvalósításhoz. A bútor tartósságához kétség sem férhet, s ha kipróbáljuk, az is biztos, hogy szülőként és gyermekként egyaránt meggyőződünk arról, hogy ezek a játékok mennyire értékesek.

Órákig lekötjük gyermekeinket a kertben egy hasonló nagy kalózhajó építésével. Filctoll és festék segít az illúzió minél tökéletesebb megteremtésében. A tengerre se legyen gondunk: kék műanyag zsákokkal ez sem kivitelezhetetlen! Csak tudják majd abbahagyni a játékot…

Papirdoboz 1

Fontos, hogy tervezzük meg előre a bolt formáját, és a  „bútor lapjait” egymáshoz ragasztott 3-4 réteg kartonpapírból alakítsuk ki. Ha megvannak a többszörösen kivágott formák, jöhet az összeillesztés. Ha elég kreatívak vagyunk, a kiegészítők is készüljenek papírból!

Papirdoboz 2

Szituációs játékokhoz számtalan lehetőséget tartogat a kartonpapír. Így például szemrevaló cukrászda „építhető” ebből az alapanyagból. Színes csíkozással és papírtölcsérrel szinte olyan lesz, mint az igazi. Jöhetnek az édességre vágyó vevők!

Papirdoboz 8

Autót is barkácsolhatunk az apróságok számára, kereket festhetünk hozzá, de még csomagtartót is fabrikálhatunk – természetesen a papírbőrönd számára.

Papirdoboz 10

Drága, készen kapható játék helyett valósítsuk meg mi magunk a golyópályát. A gömbök terelőjeként ragasszunk lefelé álló papírtekercseket a doboz két oldalára. Játékunk akár gyermeknagyságú méretben is kivitelezhető.

Papirdoboz 12

e-max.it: your social media marketing partner

A Golden Harmony a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és a magazinnal kapcsolatos friss infókért!

A sütik segítenek nekünk hogy jobb élményben részesítsük látogatóinkat. Ha elfogadja ezt, elfogadja a tőlünk és partnereinktől érkező sütiket.
Ok Elutasít