hydrangea.jpg

Húsvét a bejáratban

Vidám, élénk vagy éppen halvány pasztellszínekben pompázó dekorációk a bejárati ajtón, teraszon, konyhában, szobában… A húsvétváráshoz szorosan hozzátartozik ez a sok bájos dísz, ami mind arra hivatott, hogy megidézze a tavaszra ébredő természet üde frissességét. Mi lenne, ha idén mi magunk fognánk bele az elkészítésükbe? Nem boszorkányság!

Kössünk össze egy kisebb és egy nagyobb vesszőkoszorút, vesszőből alakítsunk ki két „fület”neki, így készen van a nyúlforma. Fűzzünk bele virágokat, és akasszuk a bejárati ajtóra – mosolyra fakasztja majd az érkezőket!

Frhlingskranz Osterhase Form

Egy kiszolgált létradarabra erősítsünk félhold alakban egy köteg vesszőt, és díszítsük virágokkal, némi zölddel! Ültessünk az egyik létrafokra egy kis madarat!

deko ideen fruhling arrangements tafel haustur leiter zweige vogel

Egy használaton kívüli, kopott szék is nagyszerű alapja lehet egy nyuszifészeknek, amit vesszőből fonhatunk, tojásokkal, madártollakkal díszíthetünk, de még kis cserepes élő virág is ékesítheti.

osterdeko ideen weie osterhase nest

Egy fémháló nélküli fa szitából csodaszép csendéletet varázsolhatunk: béleljük ki mohával félig, ültessünk rá egy kis madárfészket. Virágok, barkaágak kerülhetnek még a kompozícióba.

osterdeko korb weidenkaetzchen

Extravagáns dekoráció áll össze egy szélesebb szájú üvegvázából, amit telerakunk tojással, és a tetejére ágakat fektetünk, mohával, virágokkal, apró tojásokkal.

fruhlingsdeko asten

e-max.it: your social media marketing partner

A Golden Harmony a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és a magazinnal kapcsolatos friss infókért!

A sütik segítenek nekünk hogy jobb élményben részesítsük látogatóinkat. Ha elfogadja ezt, elfogadja a tőlünk és partnereinktől érkező sütiket.
Ok Elutasít