hydrangea.jpg

Tavaszi ajtódísz

Amikor a tavasz beköszöntével úgy érezzük, itt az ideje a bejárati ajtót is friss, üde színekkel díszíteni, nem kell mindig a hagyományos koszorú formában gondolkodnunk. Egy kis kreativitással saját ízlésünkre formált, tartós ajtódekorációt készíthetünk, amit ráadásul élő virággal tehetünk még egyedibbé.

Hozzávalók:

- mandarinos láda

- akrilfesték

- üres konzervdoboz

- kicsi virágcserép, locsolókanna

- rafia, szalagok, színes karton

- ragasztópisztoly

- egy cserép tavaszi virág

Elkészítés:

Egy kis méretű zöldséges, vagy mandarinos ládát megtisztítunk a matricáktól és a szennyeződésektől. Akrilfestékkel lefestjük, esetleg lakkozzuk.

A láda aljába ragasztjuk az egyszínű (pl. kukoricás) konzervdobozt és a virágcserepet. Rafiával körbetekerjük, a cserépbe egy tojást helyezünk.

A konzervdoboz aljára pár centi vastagon apró kavicsot szórunk, hogy elkerüljük a locsolásnál keletkező pangó vizet. Erre ültetjük friss földbe a virágunkat.

Befejezésképpen apró locsolókannát, színes kartonból készült girlandot, barkát és szalagot ragasztunk a dobozba és egy akasztót rögzítünk a hátuljára.

Tavaszi ajtodisz

e-max.it: your social media marketing partner

A Golden Harmony a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és a magazinnal kapcsolatos friss infókért!

A sütik segítenek nekünk hogy jobb élményben részesítsük látogatóinkat. Ha elfogadja ezt, elfogadja a tőlünk és partnereinktől érkező sütiket.
Ok Elutasít