hydrangea.jpg

13 kültéri dekorációs ötlet őszre

Az ősz már végérvényesen beköszöntött. Ha még nem tetted volna meg, most még nem késő a bejárati ajtó környékét és a verandát is őszi köntösbe bújtatni. A jó hír, hogy ehhez nem feltétlenül kell drága kellékeket beszerezni, egyszerűen csak tegyünk egy kellemes sétát az erdőbe, gyűjtsünk színes faleveleket, gesztenyét, makkot - és ezt még a gyerekek is élvezni fogják. Az alábbi képek segítségével pedig adunk pár ötletet, hogyan varázsolhatunk az összegyűjtött kincsekből pompás dekorációkat.

2

Ahogy a többi évszaknak, az ősznek is meg van a maga vonzereje. Az élénk színű őszi virágok, és a falevelek sárgás-vöröses árnyalatai teremtik meg igazán az ősz hangulatát. Készítsünk hát ezekből egy csokrot, tegyük őket egy kosárba, rakjunk köré terméseket, mécseseket és kész is az őszi összkép.  

3

Egy színpompás őszi kompozíció egy egyszerű virágládában.

4

Bátran használjunk régi, antik tárgyakat is, persze csak ha a lakás stílusához illik.

5

Egy szép őszi koszorú elkészítéséhez sem kell mélyen a zsebünkbe nyúlni, mindössze egy szalma-, vagy polisztirol alapra, egy ragasztópisztolyra vagy drótra van szükség, és az összegyűjtött kincsekre. Csak a képzeletünk szabhat határt.

6

7

A meleg őszi színek, dekorációk mellett a textilekről és a világításról se feledkezzünk meg, hiszen már egyre korábban sötétedik, így ha még a teraszon szeretnénk egy kis időt eltölteni, vendégeket fogadni, gondoskodnunk kell a megfelelő világításról is. Ez nem csak gyakorlati szempontból fontos, hanem esztétikailag is nagyban hozzájárulhat a megfelelő hangulat megteremtéséhez. Használjunk régi vagy új olajlámpákat, hatalmas méretű lámpásokat, gyertyákat, mécseseket.

8

9

10

11

13

14

15

 

Forrás: www.deavita.com

e-max.it: your social media marketing partner

A Golden Harmony a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és a magazinnal kapcsolatos friss infókért!

A sütik segítenek nekünk hogy jobb élményben részesítsük látogatóinkat. Ha elfogadja ezt, elfogadja a tőlünk és partnereinktől érkező sütiket.
Ok Elutasít