hydrangea.jpg

TÖKös dekorációk – beltérre és a szabadba

Mutatunk néhány remek ötletet, hogyan lehet egy sima HALL OWEN tökből, modern őszi dekorációkat készíteni. Reméljük, mindenki megtalálja a hozzá legközelebb állót, és meg is valósítja azt!

1

A csipkehasználata, bájt és eleganciát adhat az őszi dekorációnak. Fogjunk egy csipkés tortapapírt, ha lehet ezüstszínben -ha nem kapunk ilyet, akkor fessük be- majd hajtsuk félbe, majd megint félbe, mígnem egy háromszöget kapunk. Rajzoljunk egy pókháló mintát a papírra, vágjuk ki a minta belsejét, majd szétnyitogatva megcsodálhatjuk az elkészült műalkotást. Ezután már csak rá kell ragasztani a tökre.

4

5

Ez egy bűvös trükk! Első ránézésre úgy tűnhet, hogy a tökök fele be van festve, de valójában, lufiknak a száját vágták le és bújtatták bele a tököt.

6

7

8

Az egyik legmeglepőbb trend ebben az évben a "fehér ősz", amit a könnyed, letisztult skandináv berendezési stílus ihletett. És nem is csoda, mert a fehér gyönyörű, nyugtató szín, még ősszel is. Tökéletesen kombinálható száraz virágokkal, szárított kukorica levelekkel, búzával stb.

9

Végtelenül egyszerű és mégis különleges az alábbi képen látható dekoráció. A virágokat helyezhetjük közvetlenül a tökbe is, de ha tartósabb megoldást szeretnénk, rakjunk bele egy vízzel megtöltött kaspót, és abba kerüljenek bele a virágok.

11

2

3

12

Nagyon népszerű kézműves technika az utóbbi időben a szalvéta technika. Bátran próbáljuk ki ezt sütőtökre alkalmazva is. Szalvétából vagy selyempapírból vágjunk ki különféle levélformákat és ragasszuk fel dekoupage ragasztóval a tökre. A végén, akár lakkozhatjuk is.

13

Ha bonyolultabb motívumokat és mintákat szeretnénk a tökre festeni, és a kézügyességünk nincs meg hozzá. Szerezzünk be, hobbiboltokban kapható öntapadós sablont, és fekete akril festéket, és ezek segítségével már könnyedén elkészíthető akár az alábbi képen látható csipkemintás tök is. A sablonok közül néhány újrafelhasználható. 

14

15

Forrás: www. deavita.com

e-max.it: your social media marketing partner

A Golden Harmony a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és a magazinnal kapcsolatos friss infókért!

A sütik segítenek nekünk hogy jobb élményben részesítsük látogatóinkat. Ha elfogadja ezt, elfogadja a tőlünk és partnereinktől érkező sütiket.
Ok Elutasít