hydrangea.jpg

Megmutatjuk, hogyan készíts hátfalat az ágyadnak!

Az alábbi cikkben egy 3D hatású franciaágy hátfal készült PPG Trilak festékekkel, pasis és csajos színekkel, "Első közös ágyunk" jeligével.

A raklap beszerezhető bármelyik raklaptelepen, jelen esetben 90x90 cm-es darabok kerültek felhasználásra.

1

Első lépés a felület kezelése, lecsiszolása. Erre a gyorsaság érdekében érdemes kézi csiszológépet használni, ami jelentős mértékben rövidíti le a munkaidőt. Amire viszont mindenképp ügyeljünk, hogy a szögeket kerüljük ki, mert felszakíthatja a csiszolópapírt.

2

Ezt követően 3in1 Lazurál festékkel kezeljük a felületet, ami nem csak színt ad a háttámlának, de hangulatosabbá is teszi és ad egy alapot a későbbi rétegeknek.

3

Két óra száradást követően elérkezünk a harmadik lépésünkhöz, a formák megrajzolásához és a maszkoláshoz. A 90 centis szakaszt 18 centis részekre osztjuk és először a nagy kockákat ragasztjuk ki.

4

Miután ezzel is megvagyunk negyedik lépésként a nagy kockákat festjük meg, melyhez szürke színű Trinát Unitop festéket használunk.

5

Ezt követően a kisebb kockák éleit is felragasztjuk, és türkiz, illetve élénk pink festékkel azokat is megfestjük. Arra figyeljünk, hogy a széleknél a leragasztott részeken óvatosan bánjunk a festékkel, ugyanis a szalag alá folyhat. A Trinát Unitop nagy előnye, hogy több felületen is jól mutat, mint például a fém, fa, vagy fal felületek, emellett pedig gyorsan szárad, így nem kell sokat várjunk a befejező mozzanat megkezdéséhez.

6

Utolsó lépésként, ha már megszáradt alkotásunk csak állítsuk be az ágy mögé. A raklap elemek súlyuknál fogva megtartják magukat, de ha akarjuk, két csavarral rögzíthetjük őket a falhoz is. 

 

Forrás: http://www.ppgtrilak.hu/

e-max.it: your social media marketing partner

A Golden Harmony a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és a magazinnal kapcsolatos friss infókért!

A sütik segítenek nekünk hogy jobb élményben részesítsük látogatóinkat. Ha elfogadja ezt, elfogadja a tőlünk és partnereinktől érkező sütiket.
Ok Elutasít