hydrangea.jpg

Mesés szekrény gyerekszobába

Egy vidéki kúria gyerekszobáját díszíti ez a fiúszekrény. A tulajdonosnak maradt gyerekkorából egy retró, de nagyon jó állapotú bútor szettje, ezt használták alapanyagnak.

Gyrekszekreny eredeti

Leégették minden porcikájáról a lakkot, így előbújt az alatta lapuló faréteg, amit ezután öregítettek. Így lett az oldala égetett, antik fahatású. Az ajtókra is a fent említett eljárást alkalmazták, plusz martak rá egy keretet a rákerülő képnek. A minta természetesen nem lehetett más, mint a birtokra jellemző jegyeket felvillantó tájkép, a kisfiú legkedvesebb kutyáival, egy régi Landroverrel, ami szintén az ő kedvence. A háttérben autentikus magház (mely hasonlít a birtokon lévőre), előtte szerelmesen összeölelkező pacik. Minden és mindenki jelen van a képen, ami és aki a kisfiú szívéhez közel áll.

unnamed2

Fotó: www.butoralkotas.hu

e-max.it: your social media marketing partner

A Golden Harmony a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és a magazinnal kapcsolatos friss infókért!

A sütik segítenek nekünk hogy jobb élményben részesítsük látogatóinkat. Ha elfogadja ezt, elfogadja a tőlünk és partnereinktől érkező sütiket.
Ok Elutasít