hydrangea.jpg

Raklapbútorokkal szép az élet!

Nagy divat mostanában újrahasznosított anyagokat beilleszteni az otthonunkba. Különösen kedvelt az építkezéseken tömegével fellelhető raklapokból valami újat, valami érdekeset varázsolni. Aki ilyesmire vágyik, inspirálódhat most összeállításunkból: ezek a kiegészítők egytől egyig az előbbi alapanyagból készültek.

A falnak támasztva a raklap nagyszerű cipőtároló, csak be kell tolni a réseibe a cipőket, de még a tetejét is használhatjuk lerakóként. Gyerekszoba egyedi látványeleme lehet.

4

Modern és egyedi konyhai bárpultot készíthetünk egymásra helyezett raklapokból, ami aztán alkalmas lehet borospalackok, tálcák, edények tárolására is.

5

Borosüvegek elhelyezésére ideális és még poharakéra is a képen látható, falra rögzített polc. Könnyen elérhető, és átláthatóan tárolható rajta minden, a vendégségek alkalmával oly jó szolgálatot tevő kellék.

1

Rusztikus, függeszthető edénytároló is kialakítható a raklapunkból: csavarjunk a fába kampókat, és fölül rögzítsük a mennyezethez láncok segítségével!

2

Ha a raklapot a hátoldalával előre erősítjük a falra, konyhai polcot nyerünk, ahová például dísztárgyakat, mutatós tányérokat helyezhetünk.

3

e-max.it: your social media marketing partner

A Golden Harmony a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és a magazinnal kapcsolatos friss infókért!

A sütik segítenek nekünk hogy jobb élményben részesítsük látogatóinkat. Ha elfogadja ezt, elfogadja a tőlünk és partnereinktől érkező sütiket.
Ok Elutasít