hydrangea.jpg

Főszerepben a láda

Eredeti funkciója szerint zöldség-gyümölcstároló vagy bortartó rekesz. De igazából bárhol alkalmazható, ahol pakoló helyre, polcra, kisebb asztalra, „szekrényre” van szükségünk. Egy-egy feliratos, illetve régi darabban igazi különlegességre lelhetünk. Nem csak praktikus, de látványos is tud lenni egy ilyen megoldás.

Egész komoly tároló bútort kapunk, ha több faládát egymáshoz rögzítünk, akár egy teljes falszakaszt bepolcozhatunk ily módon. A berendezést kiegészítendő egy ládát párnák tárolására is kiválaszthatunk.

6

A fenti tartóhoz hasonlóan ebben is borosüvegeket tárolhatunk, de itt a láda aljába vágtak lyukakat, ahová a palackokat behelyezhetjük.

2

Egy íróasztal fiókjait helyettesíthetjük ládákkal, ehhez azonban érdemes igazi eredeti darabokat választani, amikre fogantyút szerelve máris tökéletes és egyedi bútort nyertünk.

1

Ha a falra erősítjük a ládát, s belül palacktároló konzollal egészítjük ki, borainkhoz kapunk egy stílszerű polcot.

5

Garázsban, kerti lakban, télikertben megoldhatjuk a ládák segítségével a kertészkedéshez szükséges valamennyi kellék tárolását. Mindezt oly módon, hogy könnyen áttekinthető, átgondolt helyet teremtettünk.

3

Étkezőbe való tároló polcot építettek ezekből a ládákból, amelyeknek az oldala nem teljesen zárt, így jól látszanak a bennük tartott üvegek.

4

e-max.it: your social media marketing partner

A Golden Harmony a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és a magazinnal kapcsolatos friss infókért!

A sütik segítenek nekünk hogy jobb élményben részesítsük látogatóinkat. Ha elfogadja ezt, elfogadja a tőlünk és partnereinktől érkező sütiket.
Ok Elutasít