hydrangea.jpg

Az őszi erdő ihlette…

Szeptember beköszöntével fokozatosan őszi pompát ölt a természet, a tarka lombok és a virágok meleg árnyalatai pazar színkavalkádot biztosítanak az erdő látogatóinak. De persze saját kertünkben is rácsodálkozhatunk az őszi dekorációk szépségére, még ha csupán zsebkendőnyi területünk is van.

Vendégekre várva feldobhatjuk a terítéket egy termésekkel telerakott tállal és egy csokor színes virággal. Külön érdemes szemügyre venni a tálat, amit fából készítettek.

4

Használaton kívüli talicskába, kaspóba látványosan elrendezhetünk őszi terméseket, ágakat. Ha a bejárat elé helyezzük a kompozíciót, hangulatos fogadtatásban lesz része az érkezőknek.

5

Elmaradhatatlan őszi dísz a tök. De nemcsak arcot fabrikálhatunk neki, hanem kivájva a belsejét őszi cserepes virágok kaspójaként is megteszi.

1

Elegáns és érdekes összeállítást adnak együtt a ház bejárata köré csoportosított dekorációs elemek. Közös bennük a barnás bézses színvilág és az, hogy minden az ősz díszeiből lett összeválogatva.

2

Tipikus őszi virágokat elrendezgetve a házhoz vezető úton, néhány gyertyát közéjük, és máris adott a meleg, családias hangulat.

3

e-max.it: your social media marketing partner

A Golden Harmony a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és a magazinnal kapcsolatos friss infókért!

A sütik segítenek nekünk hogy jobb élményben részesítsük látogatóinkat. Ha elfogadja ezt, elfogadja a tőlünk és partnereinktől érkező sütiket.
Ok Elutasít