hydrangea.jpg

Mi legyen a rengeteg kagylóval?

Tengerparton, a finom, meleg homokban mezítláb sétálgatva nehéz otthagyni egyet-egyet a szanaszét heverő, szebbnél szebb csigaházakból, kagylókból. Épp ezért gyakran előfordulhat, hogy a nyaralás végére szép kis mennyiség összegyűlik megállíthatatlan szenvedélyünknek köszönhetően… De aztán mi történjen otthon a gyűjteménnyel, hogy ne csak porfogó váljék belőle? Máris itt a megoldás!

Készíthetünk például díszt cserepek szélére a kisebb kagylóhéjakból. Ha több egyformát ragasztgatunk tele körben velük, akkor még mutatósabb az összeállítás.

1

Egy homokkal teleszórt tálcán elrendezve a nyitott héjú, nagyobb kagylókat, bennük egy-egy mécsest elhelyezve tetszetős asztali dekorációnk lesz.

5

Egy nagy üvegtálat megtölthetünk kagylóval, közepébe egy vastagabb gyertyát tehetünk, s a kompozíció köré akár további kagylókat szórhatunk.

7

A lelkesedéssel gyűjtött kagylók függőlegesen felállítgatva csodaszép mécsestartókká válhatnak, kerüljenek fürdőszobába, teraszra, vacsoraasztalra.

6

Arannyal befújva valami egészen különleges, időtlen szépségű dekorációt kapunk például egy szabadban terített asztal fénypontjaként.

2

A nagyobb csigák belsejébe öntött gyertya meleg fénybe vonja a baráti beszélgetéseket.

4

A kellemes hangulatról gondoskodik a csigaházba öntött gyertya pislákoló fénye. Homokba rakosgatva stílszerű dísz.

3

e-max.it: your social media marketing partner

A Golden Harmony a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és a magazinnal kapcsolatos friss infókért!

A sütik segítenek nekünk hogy jobb élményben részesítsük látogatóinkat. Ha elfogadja ezt, elfogadja a tőlünk és partnereinktől érkező sütiket.
Ok Elutasít