hydrangea.jpg

Rak(d)lapot az otthonodba!

Az építkezésben megmaradó raklapok, deszkák sorsa általában a szemét tetején végzi, pedig – igaz, nem kis munkával (csiszolás, felületkezelés) – de sokféleképp felhasználhatjuk belső térben, remek bútorok lehetnek belőle.

Mi lehetne kedvesebb meglepetés párunknak, mint ha egy nap ezzel a saját készítésű ágyvéggel lepjük meg őt? A magasabb keret nemcsak hogy ráirányítja a figyelmet a fekhelyre, hanem romantikus felirata készítője érzelmeiről árulkodik.

2

Rusztikus és környezetbarát lesz egyszerre a falunk, ha a gondosan felületkezelt deszkákat szép sorban felrakjuk rá. Egy dolgozó- vagy hálószobában rendkívül mutatós megoldás lesz.

4

Az ágyvéghez a deszkákat le is festhetjük, illetve akármilyen mintát is elhelyezhetünk rajta, például egy nyári napokat idéző fotót, a végén csavarozzuk fel az ágy fölé. Pihentető, kellemes hangulatot idéz mindig, ahányszor csak ránézünk.

1

Megfelelő előmunkálatokkal egy pajtaajtó felhasználásával vagy régi kerítéskapuból is egyedi ágyvég válhat, vidéki stílusú hálószobához illik ez a leginkább.

5

Néhány deszkából kádban használható könyvtámaszt rakhatunk össze, amin az olvasnivalón kívül néhány gyertya vagy épp pohár is helyet kaphat.

6

Egy gondosan megmunkált, félbevágott fatörzs gyönyörű rajzolatával az ágy végében olyan érzést biztosít, mintha mindennap egy erdőben ébrednénk.

3

A legkisebbekre gondolva kreatív és egyedi ülő-fekvőbútort építhetünk a számukra, amennyiben kiválasztunk egy kedves alakzatot, itt a félholdat, és alaposan átcsiszolt deszkákból megépítjük. Puha párnával tehetjük igazán kényelmessé.

7

e-max.it: your social media marketing partner

A Golden Harmony a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és a magazinnal kapcsolatos friss infókért!

A sütik segítenek nekünk hogy jobb élményben részesítsük látogatóinkat. Ha elfogadja ezt, elfogadja a tőlünk és partnereinktől érkező sütiket.
Ok Elutasít