hydrangea.jpg

Adventi koszorú másképp

Adventi koszorút nem csak hagyományos koszorú alapra készíthetünk, számtalan más lehetőség közül válogathatunk ma már.

P909

Divatos megoldás a papírbox, de egy nagyobb tál is tökéletes választás, főleg, ha az ünnepeket idézi a színével, pl. ezüst, arany, bordó. Egy ezüst tál közepére magasabb gyertyákat ragaszthatunk ragasztópisztollyal, és körbe pakolhatjuk kisebb- nagyobb gömbökkel, amiket szintén ragasszunk a tálra.

P914

Csillagok és termések is kerülhetnek az edényre, a kisebb dolgokat leginkább a végén, a megmaradó résekbe illesszük bele.

P922

Az esetlegesen üresen maradt réseket kitölthetjük havat imitáló fríz töltőanyaggal vagy sima vattával is. Ha játékossá szeretnénk tenni az összeállítást, ültessünk egy angyalt vagy manót a tál szélére, de köthetünk masnit is a gyertyák köré, és csak a fantáziánk szabhat határt a végeredménynek!

P927

e-max.it: your social media marketing partner

A Golden Harmony a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és a magazinnal kapcsolatos friss infókért!

A sütik segítenek nekünk hogy jobb élményben részesítsük látogatóinkat. Ha elfogadja ezt, elfogadja a tőlünk és partnereinktől érkező sütiket.
Ok Elutasít