hydrangea.jpg

Tök(életes) díszek

Remek és hangulatos dekoráció lesz otthonunkban a változatos formájú és színvilágú dísztök. A világ több pontján mára már hagyománnyá vált Amerikán kívül is a faragása, festése ilyenkor, ősszel. A különleges ötletek még a megszokottnál is szebbé tehetik ezt a díszt. Használhatunk hozzá csipkét, drótot, virágot, a lényeg, hogy formabontó legyen!

Kisebb tököket egymás mögé téve, kiegészítve egy nagyobb, festett darabbal kedves „tökkukacot” kapunk, amivel megörvendeztethetjük gyermekeinket.

DSCF3166

Nem csak arcot, levélkontúrt is kivághatunk a tökből, különösen látványos lesz, ha különböző formájú leveleket vágunk ki egy-egy darabból, és ezeket helyezzük mécsesekkel a belsejükben egymás mellé.

Tok 4

Egy virágtartó állványra kaspó helyett félbevágott tököt téve máris jópofa, szokatlan, de nagyon stílszerű helyet találtunk növényeinknek.

DSCF3167

Derűt és melegséget csalogat szobánkba ez a vidám szín-összeállítású növénydekoráció. A kompozíciót tarka, őszi levelek egészítik ki, melyeket a tök belsejében rejtőző oázisba szurkáltak.

tok1

Egy hosszúkás tök félbevágva kitűnően emlékeztet a lantra. A hangszer „húrjait” csipkebogyó rögzíti a két végén, a kivájt részbe virágot téve pedig az egészet bájos, ünnepi dísszé varázsolhatjuk.

tok2

e-max.it: your social media marketing partner

A Golden Harmony a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és a magazinnal kapcsolatos friss infókért!

A sütik segítenek nekünk hogy jobb élményben részesítsük látogatóinkat. Ha elfogadja ezt, elfogadja a tőlünk és partnereinktől érkező sütiket.
Ok Elutasít