hydrangea.jpg

Bekopogott a szobába a tél…

A komor, hideg idő beköszöntével előszeretettel húzódik az ember a négy fal közé, és szíve szerint ki sem mozdulna a kandallóban ropogó tűz elől. A puha takarók, gyertyák mind-mind hangulatossá teszik a hosszú téli estéket, de ezeken kívül még számtalan más lehetőség kínálkozik barátságos, melegséget árasztó kiegészítőkkel dekorálni otthonunkat.

Az ágy fölé lógathatunk téli hópelyheket egy szalagra ragasztgatva, hangulatos, hóesést idéző díszítést kapunk. A szalaghoz válasszunk a tél színeihez illő kéket, szürkét vagy valami hideg árnyalatot.

5

A friss, vágott virág híján üresen maradó vázákba tehetünk faágakat, melyekre fényfűzért tekerünk. Az üvegeket megtölthetjük tobozokkal, mohával, kívülről háncsba csavarhatjuk.

7

Az étkezőasztal fölé lógathatunk egy hosszabb ágat, amire üveggömböket akaszthatunk, mindbe egy-egy LED-es gyertyával. Apróbb madarakat is csíptethetünk óvatosan az ágakra, kedves, finom dekoráció ez az összeállítás.

2

Ünnepek közeledtével bátran csomagoljunk be néhány üres kartondobozt! Válasszunk hasonló színvilágú papírokat, nyugodtan gondolkodjunk aranyban, ezüstben. Alufóliából még csillogó madárkákat is ültethetünk a csomagokra. Az adventi várakozás izgalmát csempészhetjük ily módon az enteriőrbe.

4

Már ha belépünk egy lakásba, jóleső érzéssel tölt el, ha hasonló látvány fogad: a hó fehérsége a falakon, bútorokon, csillagokra emlékeztető fényfüzérek, amiből még a kerékpárra is jutott.

1

Keresgélhetünk ilyenkor a karácsonyi díszek között: mutatós dekoráció a jégcsapszerű függőkkel teleakasztott, ágakból összeállított csokor a tobozok között az üvegvázában.

6

Igazi hóba burkolózó kis falut teremthetünk egy nagyobb nyílású üvegedényben, amibe műhavat szórunk, egy kis hófedte házikót beleillesztünk, körben fenyővel – bájos csendélet!

3

Forrás: winter-deko-ideen

e-max.it: your social media marketing partner

A Golden Harmony a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és a magazinnal kapcsolatos friss infókért!

A sütik segítenek nekünk hogy jobb élményben részesítsük látogatóinkat. Ha elfogadja ezt, elfogadja a tőlünk és partnereinktől érkező sütiket.
Ok Elutasít