hydrangea.jpg

Virágba borult narancs

Amikor egyre kevesebbet süt a Nap, több vitaminra van szükségünk, ízletes nyalánkság lehet ilyenkor testünknek, lelkünknek egy-egy sok-sok fényt elraktározott déligyümölcs, például a narancs. Ha meghámozzuk azonban, mostantól ne dobjuk ki a héját, inkább dekoráljuk vele otthonunkat. Narancshámozásnál ügyeljünk arra, hogy körkörösen próbáljuk a héjat eltávolítani a gyümölcsről. Ha óvatosan csináljuk, egyben marad az egész. A hosszú héjat tekerjük fel csigavonalban, arra vigyázva, el ne szakadjon valahol. Ujjainkkal hajtogassuk egy kicsit kifelé a „szirmokat”, mintha épp nyílni készülne a virágunk. Hagyjuk megszáradni, akár egy fűtőtest közelében, önmagában is gyönyörűen mutat, de üvegvázában elrendezve még szebb.

Narancshejvirag

Narancshejvirag 2

e-max.it: your social media marketing partner

A Golden Harmony a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és a magazinnal kapcsolatos friss infókért!

A sütik segítenek nekünk hogy jobb élményben részesítsük látogatóinkat. Ha elfogadja ezt, elfogadja a tőlünk és partnereinktől érkező sütiket.
Ok Elutasít