hydrangea.jpg

Ünnepre hangoló

Amikor az év legszebb időszaka közeledik, itt az ideje, hogy az évszaknak megfelelően feldíszítsük otthonunkat. Csillogó, fényes, az ünnephez méltó színekkel, figurákkal, téli termésekkel pedig ennek az évszaknak a szépségét emelhetjük ki.

Akár üres dobozokat is becsomagolhatunk karácsonyi papírba az ajándékozás közelgő ünnepére utalva. Dekoratív, ha nagy masnikkal kötjük át, és persze készülhet emellé egy keret, amelybe jelzésértékű díszek kerülnek az adventi napokra lebontva.

7

A barna-zöld teríték exkluzív párosítás, a díszgömbök, a fehérre lefújt ág és a tobozok rendkívül mutatósak. Ez így együtt egy igazi, meghitt ünnepi asztal.

4

Befőttesüvegbe elrendezhetünk magunk is téli dekorációt: szórjunk bele műhavat, tegyünk mindegyikbe apró babákat, játékfenyőt.

6

A barokkos mintával díszített mécsestartók fenséges díszei az ünnepi asztalnak. A fekete mintával ellátottban még hangsúlyosabb a fény, mint a fehérben.

3

Karácsonyi nyalókákkal körbevenni vastag gyertyatömböket, átkötözni szalaggal, koszorúszerűen, fenyőágakkal díszíteni a gyertyatartókat – mindez bájos részletekkel gazdagítja a téli terített asztalt.

5

Bájos az eltolt polcokból álló tároló bútor, a csillagok és rénszarvasok ismétlődő díszei a polcoknak, kanapénak, falnak – mindenféle formában.

1

Ragasszunk díszgömbökre kottapapírokat, és függesszük őket egy kopottas képkeretbe, egyedi dekorációt kaptunk.

8

Rengeteg lufi, az elmaradhatatlan óralap, édes falatok és persze pezsgő – az év utolsó óráit feledhetetlenné tehetjük ily módon.

2

 

e-max.it: your social media marketing partner

A Golden Harmony a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és a magazinnal kapcsolatos friss infókért!

A sütik segítenek nekünk hogy jobb élményben részesítsük látogatóinkat. Ha elfogadja ezt, elfogadja a tőlünk és partnereinktől érkező sütiket.
Ok Elutasít