hydrangea.jpg

Körbe, körbe, karikába – a spárgát

Az ajándékokat kiválasztani, kigondolni mindig töprengésre ad okot. Azonban egy biztos: bármikor örömet okozhatunk szeretteinknek bekeretezett családi fotókkal, gyermekeinkről készült fényképekkel vagy általuk rajzolt képekkel. Ezeket a felvételeket nem muszáj bekeretezni, illetve ezt megtehetjük nem éppen szokványos módon, például spárgával…

Hozzávalók:
- spárga – akár többféle
- ragasztópisztoly
- fényképek
- polisztirol alap

Az alapunk közepéről kiindulva ragasztópisztoly segítségével húzzunk körkörösen egy csíkot, abba nyomkodjuk bele óvatosan a spárgánkat. Készíthetjük két vagy akár több különböző színű fonalból is, annál látványosabb lesz. A szélére érve hagyjunk ki egy hosszabb részt, majd úgy ragasszuk le tovább a spárgát, ebből a hosszabb részből lesz majd a kép akasztója. Végül rögzítsük a közepére a fotónkat, és máris kész a remekmű!

bilder1

bilder2

e-max.it: your social media marketing partner

A Golden Harmony a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és a magazinnal kapcsolatos friss infókért!

A sütik segítenek nekünk hogy jobb élményben részesítsük látogatóinkat. Ha elfogadja ezt, elfogadja a tőlünk és partnereinktől érkező sütiket.
Ok Elutasít