hydrangea.jpg

Ajtót a falra!

Elsőre talán nem tűnik szokatlannak ez a kijelentés, de ha hozzáteszem, hogy a nyílászáró mögött egybefüggő, tömör fal van, akkor már érdekes lehet az egész. Merthogy egy régi, kopottas ajtó lenyűgöző dekorációvá válhat otthonunkban, csak merjük bátran felhasználni!

dreamywhitesIMG 3740

Ajtót – csak úgy!

Hagyományos dekoráció, pl. egy kép helyett nagyszerű választás lehet a nappali ülőgarnitúrája mellé egy patinás, keskeny ajtólap. Látványos, és elég csak a falnak támasztani, ha elé egy kis szekrényke kerül.

ajto

Takarjuk el a kamrát!

Hagyományos bejárat helyett egy tolóajtóként felszerelt, régi darab került az éléskamrának használt kis fülke elé. És talán ez lett a legszebb részlete a konyhának…

ajtogoogleusercontectIMG 5093

Gyerekágy mögött.

Deszkákból magunk is összeállíthatjuk ezt az egyedi „falvédőt” gyermekünk ágya mögé: és amellett, hogy a fa melegséget sugároz, díszíthető, lámpa szerelhető rá, és nem utolsósorban megvédi a falat csemeténk első rajzos próbálkozásaitól.

ajtogoogleusercontect

Gipszkarton helyett.

Falfülkét nem csak gipszkartonból alakíthatunk ki: készülhet hasonló fadeszkákból összeállított falban is. A falapokat fessük le, a tetejét díszíthetjük mennyezetre való díszléccel. Ha kivágunk a közepéből egy négyzetet, háromdimenziós képet illeszthetünk a résbe.

dreamywhitesIMG 3576

Pajtaajtóból ágyvég?

Igen, a rusztikus stílushoz nagyszerűen illik az ágy fejtámlájaként szolgáló két pajtaajtó, melyekről a festéket félig-meddig lemaratták, és egyszerűen az ágy mögé helyezték. Így elegáns, egyszerű, kifinomult együtt a hangulat.

e-max.it: your social media marketing partner

A Golden Harmony a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és a magazinnal kapcsolatos friss infókért!

A sütik segítenek nekünk hogy jobb élményben részesítsük látogatóinkat. Ha elfogadja ezt, elfogadja a tőlünk és partnereinktől érkező sütiket.
Ok Elutasít