hydrangea.jpg
Barkács

A festmény, a fotó egyértelműen „felöltözteti” a falat, egyedi dekorációnak számít.

Barkács

Gyerekekkel közösen is elkészíthető ez a kedves nyuszis dekoráció, húsvét alkalmából. 

Barkács

Az értékmentés mintapéldája ez a bútor. Ötletet meríthetünk a krétafestékek sokszínű variációjára, egy-egy bútor csodás átalakulására.

Barkács

Ha kicsi a lakás, vagy csak nem szeretnél egy fát feláldozni a karácsony oltárán ...

Barkács

Tök vagy nem tök?

Halloweent ünnepelni nem kötelező, egyszerűen csak élvezd a tök jó dolgokat! ♥

Barkács

Ezt a csodás, kreatív ötletet: a kéz- és láblenyomatokkal festett pulykákat garantáltan imádni fogod!

Barkács

Kedves ajándék lehet ez a só-liszt gyurmából készült tök, kézlenyomattal, és egy fényképpel.

Barkács

Egyszerű, gyors, gyönyörű tököket „faraghatunk” fúróval.

Barkács

A halloween-i tökfaragás évről évre fáradságos munka, nem egyszerű kikaparni a tökök belsejét, nem kis kosszal jár ez a művelet, és a kifaragott tök sajnos nem a tartósságáról híres. Ezért érdemes más módszereket is kipróbálni a tökök díszítésére, például a festést…

Barkács

Ha a kertünkben akad egy babérmeggy bokor, amit ősszel amúgy is esedékes visszametszeni, akkor a lehullott levelekből készíthetünk egy ilyen csodás ajtódíszt, mely akár még karácsonykor is díszítheti az ajtónkat.

Barkács

Az értékmentés mintapéldája ez a bútor. Ötletet meríthetünk a krétafestékek sokszínű variációjára, egy-egy bútor csodás átalakulására.

Barkács

Ha van egy két kallódó (valamikor félrerakott, „valamire jó lesz még”) üvegünk, aminek esetleg a formája kicsit hasonlít is egy tökre, készítsünk belőle ilyen csodás őszi dekorációt.

Barkács

Ez a koszorú tipikus példája annak, hogy nem szükséges több ezer forintot költeni egy szép dekorációra, ha fillérekből is készíthetünk házilag, még akár sokkal szebbet is.

Barkács

Az értékmentés mintapéldája ez a két bútor. Ötletet meríthetünk a krétafestékek sokszínű variációjára, egy-egy bútor csodás átalakulására.

Barkács

Nyáron amikor csak tehetjük töltsünk minnél több időt a szabadban. Az étkezések is sokkal hangulatosabbak a teraszon vagy az udvaron, mint a négy fal között.

Barkács

Ha unalmasnak tartjuk a készen kapható házszámokat, és jobban szeretnénk valami egyedi megoldást találni ...

Barkács

Forró nyári napokon ki ne vágyna hűsítően kellemes vizes élményekre a kertben? Már egy egészen kicsi hely is elegendő ahhoz, hogy magunk készítsünk hangulatos kültéri zuhanyzót az udvar egyik sarkában.

Barkács

Ki ne szeretné a pizzát? Vagy az olaszos tésztaételeket? Nyaranta talán még jobban esnek a mediterrán ízek, így ha van egy sarok a napsütötte teraszunkon, telepítsünk saját kis fűszerkertet.

Barkács

Egy üres szerszámosládából is készíthetünk dekorációt: ha nem tetszik a színe, átfesthetjük, antikolhatjuk; de kereskedelmi forgalomban is találhatunk hasonló célra alkalmas virágtartót.

Barkács

Ilyen táskája bizony nem lesz másnak! Felhasználhatunk egy régebbi, megunt darabot erre a célra, de akár egy vadonatúj szalmatáskát is.

Barkács

Készítsünk újrahasznosított napellenzőt a homokozó fölé, hogy a gyerekek bármikor szabadon játszhassanak a legnagyobb napsütésben is. 

Barkács

Egy könnyen elkészíthető társasjátékot mutatunk, mely jól fog jönni akár a vízparton is nyaralás alkalmával. 

Barkács

Mutatunk pár gondolatébresztő ötletet, hogy mire is lehet felhasználni még - a mérleghintán túl -, az eredeti funkciójára már nem alkalmas gumiabroncsokat.

Barkács

Nyakunkon a húsvét, de ha még nincs ötleted mivel díszítsd a bejárati ajtót, mutatunk pár fantasztikus, és könnyen elkészíthető dekorációt, melyeknek nem bírsz majd ellenállni.

Barkács

Hamarosan itt a húsvét, itt az ideje hát megtervezni, hogy a sonkán és főtt tojáson kívül, mi kerüljön még az asztalra. És itt most elsősorban a dekorációkra gondolunk, melyekkel hangulatosabb és ünnepélyesebb lesz a megterített asztal.

Barkács

Ha unod már a hagyományos, boltban kapható műanyag tojásokat, készítsd el az alábbi nagyon különleges, betonhatású húsvéti tojásdekorációt.

Barkács

Manapság már bizony, sokszor nem a jó öreg szakácskönyvből dolgozunk főzés közben, hanem interneten találjuk meg a megfelelő receptet, amit ugye vagy telefonról, vagy tabletről nézünk.

Barkács

Kevés olyan dekoráció van melyet két egymást követő évszakban is fel tudunk használni, de most mutatunk egy ilyet.

Barkács

Az értékmentés mintapéldája ez a két bútor. Ötletet meríthetünk a krétafestékek sokszínű variációjára, egy-egy bútor csodás átalakulására.

Barkács

Lakberendezési áruházak kínálatában tömérdek fogas közül válogathatunk, de ha Te inkább az egyedi megoldásokat részesíted előnyben, akkor készítsd el a képen látottat, mellyel biztos elnyered majd a vendégeid elismerését is. J

Barkács

Már november közepétől elárasztják az üzletek polcait a csillogóbbnál csillogóbb, de ugyanakkor személytelen tucat díszek. Bár kétségtelen, hogy egyszerűbb leemelni a polcról valamit, mint otthon elkészíteni, de nem képvisel-e nagyobb értéket az utóbbi?! 

Barkács

A LEGO talán minden idők egyik leghíresebb, legkedveltebb építőjátéka, mutatunk most pár ötletet, hogy mire használhatjuk még fel a szekrény alján lapuló LEGO kockákat!

Barkács

A téli, komor időben megszaporodnak otthonunkban a díszek, az ünnepre utaló dekorációk, így a fenyőből is lehet néhány szimbolikus darab a lakás egy-egy pontján…

Barkács

Ma már bármit megvásárolhatunk kereskedelmi forgalomban, de mindig más, ha valami egyediben gondolkozunk: legyen az például a karácsonyfára kerülő gömb.

Barkács

A nyuszifül, avagy a gyapjas tisztesfű, nem csak a kertünket, teraszunkat: a szobánkat is díszítheti.

Barkács

A terített asztalt leginkább gyertyákkal tehetjük hangulatossá. A megszokott gyertyatartók helyett készítsünk magunk olyan díszt, ami nem csak szép, praktikus is egyben...

Barkács

A decemberi meghitt hangulatú napok után is hosszú még a tél, és néha bizony fejtörést okoz, milyen ötlettel tegyünk hangulatosabbá egy-egy kerti sarkot, amit szívesen nézegetnénk a meleg szobából kitekintve is....

Barkács

Manapság az angolszász és az amerikai ünnephez kötik, pedig Magyarországon már az Árpád-házi királyok idejében ismerték: sötétedés után töklámpásokkal világítottak, így tulajdonképpen régi hagyomány nálunk is.

A sütik segítenek nekünk hogy jobb élményben részesítsük látogatóinkat. Ha elfogadja ezt, elfogadja a tőlünk és partnereinktől érkező sütiket.
Ok Elutasít