hydrangea.jpg
Barkács

Nyáron amikor csak tehetjük töltsünk minnél több időt a szabadban. Az étkezések is sokkal hangulatosabbak a teraszon vagy az udvaron, mint a négy fal között.

Barkács

Készítsünk újrahasznosított napellenzőt a homokozó fölé, hogy a gyerekek bármikor szabadon játszhassanak a legnagyobb napsütésben is. 

Barkács

Egy könnyen elkészíthető társasjátékot mutatunk, mely jól fog jönni akár a vízparton is nyaralás alkalmával. 

Barkács

Mutatunk pár gondolatébresztő ötletet, hogy mire is lehet felhasználni még - a mérleghintán túl -, az eredeti funkciójára már nem alkalmas gumiabroncsokat.

Barkács

Nyakunkon a húsvét, de ha még nincs ötleted mivel díszítsd a bejárati ajtót, mutatunk pár fantasztikus, és könnyen elkészíthető dekorációt, melyeknek nem bírsz majd ellenállni.

Barkács

Hamarosan itt a húsvét, itt az ideje hát megtervezni, hogy a sonkán és főtt tojáson kívül, mi kerüljön még az asztalra. És itt most elsősorban a dekorációkra gondolunk, melyekkel hangulatosabb és ünnepélyesebb lesz a megterített asztal.

Barkács

Ha unod már a hagyományos, boltban kapható műanyag tojásokat, készítsd el az alábbi nagyon különleges, betonhatású húsvéti tojásdekorációt.

Barkács

Manapság már bizony, sokszor nem a jó öreg szakácskönyvből dolgozunk főzés közben, hanem interneten találjuk meg a megfelelő receptet, amit ugye vagy telefonról, vagy tabletről nézünk.

Barkács

Kevés olyan dekoráció van melyet két egymást követő évszakban is fel tudunk használni, de most mutatunk egy ilyet.

Barkács

Az értékmentés mintapéldája ez a két bútor. Ötletet meríthetünk a krétafestékek sokszínű variációjára, egy-egy bútor csodás átalakulására.

Barkács

Lakberendezési áruházak kínálatában tömérdek fogas közül válogathatunk, de ha Te inkább az egyedi megoldásokat részesíted előnyben, akkor készítsd el a képen látottat, mellyel biztos elnyered majd a vendégeid elismerését is. J

Barkács

Már november közepétől elárasztják az üzletek polcait a csillogóbbnál csillogóbb, de ugyanakkor személytelen tucat díszek. Bár kétségtelen, hogy egyszerűbb leemelni a polcról valamit, mint otthon elkészíteni, de nem képvisel-e nagyobb értéket az utóbbi?! 

Barkács

A LEGO talán minden idők egyik leghíresebb, legkedveltebb építőjátéka, mutatunk most pár ötletet, hogy mire használhatjuk még fel a szekrény alján lapuló LEGO kockákat!

Barkács

A téli, komor időben megszaporodnak otthonunkban a díszek, az ünnepre utaló dekorációk, így a fenyőből is lehet néhány szimbolikus darab a lakás egy-egy pontján…

Barkács

Ma már bármit megvásárolhatunk kereskedelmi forgalomban, de mindig más, ha valami egyediben gondolkozunk: legyen az például a karácsonyfára kerülő gömb.

Barkács

A nyuszifül, avagy a gyapjas tisztesfű, nem csak a kertünket, teraszunkat: a szobánkat is díszítheti.

Barkács

A terített asztalt leginkább gyertyákkal tehetjük hangulatossá. A megszokott gyertyatartók helyett készítsünk magunk olyan díszt, ami nem csak szép, praktikus is egyben...

Barkács

A decemberi meghitt hangulatú napok után is hosszú még a tél, és néha bizony fejtörést okoz, milyen ötlettel tegyünk hangulatosabbá egy-egy kerti sarkot, amit szívesen nézegetnénk a meleg szobából kitekintve is....

Barkács

Manapság az angolszász és az amerikai ünnephez kötik, pedig Magyarországon már az Árpád-házi királyok idejében ismerték: sötétedés után töklámpásokkal világítottak, így tulajdonképpen régi hagyomány nálunk is.

Barkács

Az ősz beköszöntével a nyári dekorációkat felváltják az ősziek. Ezt a díszt könnyedén elkészíthetjük, és még sok alapanyag sem kell hozzá.

Barkács

Halloween alkalmából készítsünk valami egyedi dekorációt!

Barkács

Az almást jelentéktelen dolgokra mondják, ez az ajtódísz azonban – bár alma az alapanyaga – igencsak feltűnő.

Barkács

Megérkeztek a hűvös délutánok, és a teraszon a napsütötte házfalak melegébe burkolózunk. Csillogóbbak, élesebbek a fények, és napról-napra izgalmasabb vibrálás lesz úrrá a kerten. Talán a legszebb időszaka ez az évnek.

Barkács

Az értékmentés mintapéldája ez a két barokk bútor.

Barkács

Játszi könnyedséggel készíthetjük el ezeket a kis dísztököket, akár a gyerekekkel közös programként.

Barkács

Ha nagy természetjáró, -kedvelő vagy, és az otthonodban is szereted a natúr, természetes kiegészítőket, a természetes fa bútorokat, akkor mindenképpen ajánljuk figyelmedbe az alábbi kis függő asztalt.

Barkács

Tavasztól őszig csodás dísze lehet a bejárati ajtónknak az alábbi képen látható napraforgót formáló koszorú. Elkészítési menete lépésről-lépésre nyomon követhető a képsoron, valamint a csatolt videón.

Barkács

Az idő múlása nem egy szívmelengető dolog… azonban, ha a faliórádat saját magad készíted el, - és nem a boltok polcairól veszed le az elsőt, ami a kezedbe akad, - akkor akár még az idő múlását is könnyebben veszed majd!

Barkács

Nyakunkon a húsvét, sokaknál már ünnepi díszben a lakás, előkerültek a barkaágak, színes tojások, nyuszi figurák. Mi viszont most az ünnepi asztaldekorációkra koncentrálva, mutatunk pár különleges ötletet... 

Barkács

Csekély anyagi ráfordítással készíthetjük el az alábbi, egyszerű, de annál szebb húsvéti asztaldekorációkat. Akár a gyerekeket bevonva, közös családi programként is megvalósíthatjuk bármelyiket. 

Barkács

Ha szereted, az egyszerű természetes, natúr dekorációkat, de nem szeretsz sokat pepecselni, vagy épp csak a kézügyességed, türelmed hiányzik, hogy belevágj  egy nagyobb lélegzetvételű munkába, itt a tökéletes megoldás egy saját készítésű virágkaspóra, melyet percek alatt össze lehet dobni. 

Barkács

Kevés hozzávalóból és így viszonylag kevés anyagi ráfordítással készíthetjük el a képen látható különleges kaspót tavaszi virágjainkhoz.

Barkács

Ha az idén úgy döntenél, hogy nem áldoznál fel egy élő fát a karácsony oltárán - akár környezetvédelmi, akár más okból -, de a műfenyőket sem kedveled, akkor jól jöhetnek az itt következő, nagyon modern, egyedi és némely esetben praktikus „ökokarácsonyfa” megoldások.

Barkács

Egyedi koszorúval készülnél az ünnepi asztalra? Készítsd el az idei adventi koszorúd a következők szerint, majd dekoráld kedvedre a következő években!

Barkács

Nincs olyan háztartás, ahol ne kallódna egy-két üres befőttesüveg. Kutassuk fel őket, és készítsünk belőlük,

Barkács

A természetes dekoráció csupa olyasmiből készül, amivel egy séta, vagy kirándulás során találkozhatunk: fenyőtoboz,

Barkács

Néha előfordul, hogy karácsonykor is változatosságra, a megszokott helyett új színekre és dekorációkra

Barkács

Ha folyóparton sétálunk, érdemes nyitott szemmel járni, már csak azért is, hogy gyűjthessünk a rusztikus,

Barkács

Ahogy közelednek az ünnepek, egyre szaporodnak az apró, jelzésszerű díszek körülöttünk. Téli hangulatot

Barkács

Vécépapír vagy vatta kitűnő alapanyag egy őszi dekoráció elkészítéséhez

Barkács

Készítsük el saját díszünket az asztalra

Barkács

Az őszi természet meseszép, melengető hangulatát érdemes beköltöztetni a négy fal közé. 

Barkács

Az ősz már végérvényesen beköszöntött. Ha még nem tetted volna meg, most még nem késő a bejárati ajtó környékét és a verandát is őszi köntösbe bújtatni.  

Barkács

Mutatunk néhány remek ötletet, hogyan lehet egy sima HALL OWEN tökből, modern őszi dekorációkat készíteni. Reméljük, mindenki megtalálja a hozzá legközelebb állót, és meg is valósítja azt!

Barkács

Nagy divatja van már nálunk is a hallowen tök faragásnak, és lámpás készítésnek, de ne feledkezzünk meg az apróbb, de sokkal színesebb és izgalmasabb formájú dísztökökről, melyekből szintúgy készülhet gyönyörű őszi dekoráció.

Barkács

Mivel is írhatnánk le jobban az ősz szépségét, mint Petőfi Sándor: Itt van az ősz, itt van újra című versével.

Barkács

Egy bájos, letisztult ajtódísz dióból, egy kis levendulával megfűszerezve.

Barkács

Az alábbi cikkben egy 3D hatású franciaágy hátfal készült PPG Trilak festékekkel, pasis és csajos színekkel, "Első közös ágyunk" jeligével.

Barkács

Kirándulás, kempingezés vagy éppen egy otthoni kerti főzőcske kapcsán lehet, hogy jól jöhet a “svéd gyertyának”

Barkács

Rendkívül olcsó és környezettudatos játékok készíthetőek karton felhasználásával.

Barkács

Egy vidéki kúria gyerekszobáját díszíti ez a fiúszekrény. A tulajdonosnak maradt gyerekkorából egy retró, de nagyon jó állapotú

Barkács

Egy édesanyát szeretett volna meglepni lánya a 80. születésnapjára. A teljes lakásfelújítás során ragaszkodtak ahhoz,

Barkács

Nem is gondolnánk, hogy mennyi lehetőséget rejt még mindig magában az unalmas bonanza étkezők világa...

Barkács

A fenyőbútorok önmagukban nagyon nagy lehetőséget rejtenek a bútor-átalakítás világában. Jó alapanyagok a „bútortuningoláshoz”

Barkács

Vidám, élénk vagy éppen halvány pasztellszínekben pompázó dekorációk a bejárati ajtón, teraszon, konyhában, szobában…

Barkács

A klasszikus kialakítású, romantikus kertekben örök díszítőelemként vannak jelen a rusztikus kerti szerszámok és kiegészítők.

Barkács

Amikor a tavasz beköszöntével úgy érezzük, itt az ideje a bejárati ajtót is friss, üde színekkel díszíteni,

Barkács

Sokféle abrosznehezék kapható készen a boltokban, de talán egyik sem veheti fel a versenyt

A sütik segítenek nekünk hogy jobb élményben részesítsük látogatóinkat. Ha elfogadja ezt, elfogadja a tőlünk és partnereinktől érkező sütiket.
Ok Elutasít