A SMEG készülékek az otthon szívét jelentik

A SMEG számára a stílus egy megkülönböztető eszköz: egy termék így kommunikál a környezetével. A részletekre való odafigyelés és a formatervezés, ami otthonainkban is megjelenik, tükrözik az ott élők karakterét. A SMEG-készülékek az otthon szívét jelentik, azt a helyet, ahol az emberek szívesen gyűlnek össze. A konyha minden apró funkciójával, teljes felszereltségével tökéletes helyszínnek bizonyul életünk igazán értékes és élvezetes pillanataihoz.

SMEG 50’s Retro Style termékcsalád: design, szín, művészet és divat!

Az ’50-es évek retro design kollekciót színes, kis és nagy készülékek alkotják, melyeket lágy körvonalak és a legfejlettebb technológia jellemez. A hűtőszekrénytől a kenyérpirítóig, megállás nélkül. Hosszú történet, amely Olaszországban kezdődött és a Made in Italy brand nagyköveteként folytatódott világszerte.

A SMEG 50’s Retro Style termékcsaládja félreismerhetetlen a vintage stílusáról, a klasszikus vonalakat és a vibráló színeket felvonultató designt pedig csúcstechnológiával teszik tökéletessé.

smeg konyhaigépek

Lekerekített formák, króm díszítőelemek és ragyogó színek, melyek bármely teret igazán stílusossá és karakteressé tesznek, s megbabonázzák a stílus és design kedvelőit.

smeg konyhai kisgépek

A kisháztartási készülékek új, ikonikus darabjai:

A design, a technológia és a funkcionalitás ötvözésével a SMEG 50’s Retro Style termékcsaládja félreismerhetetlen hangulata és stílusa jelenik meg minden készüléken. 

1. Színes hűtőszekrények

Az ikonikus SMEG színes hűtő sorozat a maga könnyedségével vegyíti a csúcstechnológiát és a szemet gyönyörködtető küllemet.

Lágy, domború vonalaival és ragyogó színeivel a SMEG FAB28 az a hűtőszekrény, amely a SMEG-et világszerte minden háztartásban ismertté tette. Újra definiálta a legnagyobb háztartási készülék stílusát és esztétikáját, olyan berendezési elemként, amely áttörte a konyha határait – eklektikus, non-konform és egyre öko-fenntarthatóbb. A stílus, a szín és mindenekelőtt a technológia a FAB28 főbb ismérvei. Csúcstechnológiájú megoldásaival és finom részletezéseivel a D-energiaosztályban, kategóriájában az egyik legkiemelkedőbb készülék.

smeg hűtő

Az egyetlen és eredeti színes FAB28 hűtőszekrény nem csupán egy szimpla hűtőszekrény. Úgy uralja környezetét, akárcsak egy szép kanapé vagy lámpa a nappaliban. A FAB28 hűtőszekrények elérhetők bal vagy jobb oldali ajtónyitással is, és kimondottan könnyű a takarításuk a lekerekített sarkoknak, valamint az automata leolvasztó funkciónak köszönhetően. 

smeg konyhai nagygépek

A FAB28 hűtőszekrények számos különböző színben kaphatók, a színek széles palettájáról választhatunk, így biztosan megtaláljuk a konyhánkhoz leginkább illő darabot.

2. SMEG kávéfőzők

A kávéfőzés olyan művészeti forma, amely megfelelő eszközöket igényel. Találd meg a design, a tradíció és az innováció tökéletes kombinációját a SMEG kisháztartási készülékekkel!

Minden a kávébabnál kezdődik

A kávébab teljes aromáját csak egészben őrzi meg. Ezért az igazi ínyencek csak a fogyasztás előtt őrlik meg a kávészemeket, amelyekből így hihetetlenül intenzív aromájú és telt ízű kávét lehet főzni. Ebben a nagyon fontos és kényes folyamatban a kávédaráló az, amitől valóban mássá válhat a kávéélmény: a válogatott minőségű kávészemek aromáját megőrizhetjük, és a legtöbbet hozhatjuk ki belőlük.

A CGF01 kávédaráló tökéletes eszköz az autentikus kávé szerelmeseinek, mert lassú és egyenletes őrlést garantál, amely során a kávé megőrzi összes aromáját. Elérhető bézs, piros, fekete, világoskék, világoszöld és fehér színekben.

smeg kávédaráló

Espresso kávéfőzők

A SMEG ECF01 Espresso kávéfőzők akár otthon őrölt kávéval is használhatók. Az olasz kávé szerelmesei szabadon választhatják ki kedvenc ízvilágukat, hogy otthon is élvezhessék egy valódi kávézó íz- és aromaélményét.

A termék a következő színekben kapható: bézs, világoskék, piros, fekete, rózsaszín, világoszöld, fehér.

smeg retro kávéfőző

Filteres kávéfőzők

A SMEG DCF02 filteres kávéfőzőivel kiváló aromájú, ízgazdag kávé készíthető, ami lassan elkortyolgatva ideális kísérője lehet egy hosszú munkanapnak.

A termék a következő színekben kapható: bézs, világoszöld, világoskék, piros, fekete, fehér, ezüst/króm.

smeg filteres kávéfőző
Scroll to Top

AJÁNDÉK 1 havi Laptapir előfizetés minden feliratkozónak!

Iratkozz fel most hírlevelünkre!