hydrangea.jpg

Lenyűgöző vízi paradicsom Hollandiában

Ahogy megláttuk ezt a feltűnő, modern, vízközpontú kertet, melyet egy holland design stúdió tervezett egy tengerparti villa tulajdonosa számára, úgy gondoltuk, olvasóinkkal is meg kell osztanunk. A hatalmas kert egy nagyszerű medencével, szökőkúttal, szabadtéri társalgóval, jakuzzival, szaunával és zuhanykabinnal is rendelkezik. Az egész kert magas zöld növényfallal van körülvéve, ami biztosítja az intimitást.

Ennek a páratlan élményeket nyújtó kertnek a tervezése során a beton és a fa elemek használata került a középpontba. Egy dolog van csupán, ami nekünk hiányzik a vizuális látványból: a színek használata. Egy-két színes virág és egy kisebb füves terület szerintünk tovább fokozná a kert hangulatát.

1

2

3

4

5

6

7

8

Forrás: www.freshome.com

e-max.it: your social media marketing partner

A Golden Harmony a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és a magazinnal kapcsolatos friss infókért!

A sütik segítenek nekünk hogy jobb élményben részesítsük látogatóinkat. Ha elfogadja ezt, elfogadja a tőlünk és partnereinktől érkező sütiket.
Ok Elutasít