hydrangea.jpg

11 fantasztikus ötlet, ha galériát szeretnénk

 

Egy kisebb alapterületű lakásban nagyon sok helyet spórolhatunk, egy jól megtervezett és megépített galériával, persze, ha a belmagasság ezt megengedi. A galéria tetején létre lehet hozni, egy a lakótértől jól elszeparált, hangulatos kis alvó kuckót, az alatta lévő teret pedig több féle módon is hasznosíthatjuk.

Ebben a lakásban a galéria alatt, például egy fürdőszoba kapott helyet, illetve részben az L alakú konyha is.  A 2 funkció közötti különbséget a színek használatával is kihangsúlyozták.

1

Ezen a képen, a nappali központi eleme, egy több funkciós beépített szekrény, mely mind média fal, mind könyves polc, mind gardróbszekrény is funkcionál, és nem utolsó sorban egy délutáni sziesztára alkalmas fekvő felületet is kialakítottak a tetején, mely vendégágyként is hasznos lehet. 

2

Egy aprócska, pár nm-es lakásban, muszáj minden talpalatnyi helyet kihasználni. Így lett a galéria tetején hálószoba és dolgozó sarok, alatta pedig gardrób, és még egy kisebb mosdó is helyett kapott.

3

Minden nő álma, egy olyan gardrób szoba, ahova be lehet sétálni, és kényelmesen lehet végig próbálni a ruhák és cipők egész sorát. A kép tökéletes bizonyíték arra, hogy kis helyen is meg lehet ezt valósítani.

4

A női vonal után jöjjön egy pasis lakás, ahol a letisztult, modern színek, és formák érvényesülnek. A dolgozósarok egy paraván fallal van leválasztva a konyhától, felette pedig létrán megközelíthető az alvóhelyiség.

5

Ebben a lakásban a konyha fölött hoztak létre egy alvó kuckót, mely vendégszobaként funkcionál, létrán keresztül érhető el. 

6

Itt egy remek példa, hogy nem csak hagyományos (fürdőszoba, konyha, nappali tetejére) épített galériában gondolkozhatunk. Ennél a lakásnál egy különleges megoldást választottak a hálószoba kialakítására, mely nem csak extravagáns megjelenést kölcsönöz a lakásnak, de ugyanakkor a lakás hasznos alapterülete is megnövekedett ezáltal.

7

A lakás kis alapterülete miatt nem maradt más megoldás, egy intim, elszeparált hálószoba kialakítására, mint a vertikális terjeszkedés. Így született meg az előszoba két oldalán futó beépített szekrényt összekötő galéria, melynek köszönhetően, a fent maradó helyen nappalit tudtak kialakítani.

8

Ha nem is vagyunk annyira hely szűkében, egy ilyen kis kuckónak biztos minden gyerek örülne, és örömmel menne este aludni.  Az alatta lévő szabad tér, pedig tökéletes hely a játékra.

9

Az emeletes ágy kialakításával, a nappali szellős, tágas maradt és még egy dolgozósarok is maradt hely.

10

És végezetül egy megoldás arra az esetre, ha nem csak az alapterület kicsi, de a belmagasság sem engedi a galéria kialakítását. Egyszerű és nagyszerű!

11

Forrás: www.homedit.com

e-max.it: your social media marketing partner

A Golden Harmony a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és a magazinnal kapcsolatos friss infókért!

A sütik segítenek nekünk hogy jobb élményben részesítsük látogatóinkat. Ha elfogadja ezt, elfogadja a tőlünk és partnereinktől érkező sütiket.
Ok Elutasít