hydrangea.jpg

Konyhák feketén-fehéren

FEKETE és FEHÉR. A két alapszín, melyeket külön-külön, szinte minden enteriőrben megtalálunk, de hogy egy helyiségben csak ezt a két színt alkalmazzuk, az már nem annyira elterjedt, legfőképp a konyhában.

Pedig ez a színkombináció is sok lehetőséget rejt magában, erre mutatunk, most pár öletet a teljesség igénye nélkül, különböző stílusokban.

Modern, minimál stílus, jellemi ezt a konyhát, ahol minden fekete színű, de a nagy ablakoknak, a fehér falaknak és padlónak köszönhetően, mégis világos, és kellemes látványban van részünk.

1

Modern, fekete színű beépített konyha, melyben minden el van rejtve a kíváncsi szemek elől.  Természetesen csak abban az esetben praktikus, ha nagy ablakfelületeink vannak, hogy ne legyen túl sötét. Egy függőleges élő növényfallal pedig tovább fokozhatjuk a látványt.

2

9

Szürke-fehér színkombinációjú konyha és étkező, melynek az érdekessége az egybefüggő pult. A pult magassága annak megfelelően változik, hogy az adott helyen elvégzendő munkafolyamathoz mi a legideálisabb magasság. A mosogatáshoz magasabb, a főzőlapnál egy kicsit alacsonyabb, és végül az étkező asztal van a legmélyebben.

3

Itt már a fehér szín dominál egy kis feketével megbolondítva. Az egységes és sík fronthatás szépsége tagadhatatlan, és nagyon praktikus is különösen a konyhákban, főzés közben, mivel a kezünk nem mindig tiszta, és ha kell valami a fiókból vagy szekrényből, akkor óhatatlanul bepiszkolódik a fogantyú és a frontlap egy része is.  Ezeknél a nyomással nyitható fiókoknál vagy ajtóknál viszont elég egy lágy kézmozdulat, és az önmagától kinyíló fiókból - felületi szennyeződés nélkül - elérhető mindaz, ami a fiók mélyén rejtőzik.

4

6

Ismét egy konyha-étkező, mely egybefüggő pulttal van összekapcsolva, gyönyörű színkombinációban.

5

A fekete konyhabútor látványát a fehér függesztett lámpák, és a fehér mennyezet lágyítja.

7

Itt a sok zöld növénnyel vittek életet és színt a konyhába.

8

Bár a konyhabútor fekete, az összhatás, mégis nagyon bohém és barátságos, köszönhetően a sok extravagáns kiegészítőnek (lámpa, polc) és a világos színű bútoroknak.

91

Itt az alapszín a fehér, melyet a fekete színű kiegészítők dobnak fel, és a gyerekekről sem feledkeztek meg, a hatalmas táblafestékkel lekent falra kedvük szerint alkothatnak a kicsik, amíg anya az ebédet főzi.

92

 Ennél a konyhánál nagyjából egyensúlyban van a fehér-fekete aránya egy is fémes csillogású függesztett lápmával megbolondítva.

93

Egy konyha ahol nem csak a főzésre, étkezésre van lehetőség, hanem művészi vágyainkat is kiélhetjük a falon.

94

És végül, egy olyan konyha ahol a régi és új, a retro és a modern különös ötvözete látható.

95

Forrás: www.home-designing.com

 

e-max.it: your social media marketing partner

A Golden Harmony a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és a magazinnal kapcsolatos friss infókért!

A sütik segítenek nekünk hogy jobb élményben részesítsük látogatóinkat. Ha elfogadja ezt, elfogadja a tőlünk és partnereinktől érkező sütiket.
Ok Elutasít