hydrangea.jpg

Intelligens lakás, minimál köntösben

Az alábbi képeken bemutatott lakás egy külföldi nagyvárosban található. A teljes belső kialakítás az egyszerű és magas minőségű anyagok felhasználása köré épült.  Amellett, hogy minimál stílusú, a sok fa elemnek köszönhetően, barátságos és elegáns is egyben. A lakásban található világítótestek, függönyök, légkondicionáló, riasztó és a házimozi mind távolról működtethető okos telefonon vagy táblagépen keresztül.

A lakás nem csak tágas, az egybefüggő nyitott tereknek köszönhetően, hanem gyönyörű kilátással is rendelkezik a városra.

1

A nagy ablakok rengeteg természetes fényt engednek be, melynek az áttetsző, fehér függönyök sem szabnak gátat.

2

A lakás központi része, a közösségi helyiségekből álló hatalmas nyitott tér, mely magában foglalja a konyhát, az étkezőt és a nappalit. Nagy ablakokkal, áttetsző fehér függönyökkel és terasz kapcsolattal, ahonnan a város teljes pompájában csodálható.

A három funkció szorosan összesimul, de jól definiálhatók egyéni terekként is.

3

Egy L-alakú szekcionált kanapé keretezi a nappalit.

4

A másik oldalról nézve láthatjuk, hogy a kanapé háttámlája mind térelválasztó és polcrendszer is funkcionál.

5

A konyhasziget is kettős funkciót lát el, egyrészt itt kapott helyet a mosogató, és a pult alatt a mosogató gép, a túl oldalról pedig bárpultként is használható.  A minimál tervezésnek megfelelően, az összes konyhai berendezés egy beépített szekrényben kapott helyet.

6

8

Az étkező asztal közvetlenül a konyha előtt helyezkedik el.

7

9

10

A nyitott erkély festői kilátást nyújt a városra.

11

A hálószobák nem különösebben nagyok, de pont ez az, ami intim és barátságos megjelenést kölcsönöz. Mindegyik elég nagy ahhoz, hogy elférjen benne egy francia ágy, íróasztal és szekrények.

12

13

14

Forrás: www.homedit.com

e-max.it: your social media marketing partner

A Golden Harmony a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és a magazinnal kapcsolatos friss infókért!

A sütik segítenek nekünk hogy jobb élményben részesítsük látogatóinkat. Ha elfogadja ezt, elfogadja a tőlünk és partnereinktől érkező sütiket.
Ok Elutasít